AB residence

-2021

Wuustwezel, België

De uitdaging bij deze verbouwing zat in het creëren van een evenwichtig interieur voor een gezin met verschillende interesses. Om eenheid tussen de bestaande toestand en het nieuwe ontwerp te realiseren, werd er rekening gehouden met de aanwezige elementen in de ruimtes zoals de gebogen gemetselde muur, de zitput en beperkte lichtinval. Zo staat het keukeneiland in het verlengde van de bakstenen muur die eindigt in een ronde vorm en wordt de ronding hier verder doorgetrokken.

‘Dit project ademt de geest van de bewoners. Doorheen het ontwerpproces brachten onze gesprekken en persoonlijke inzichten duidelijkheid waardoor we een juiste vertaling konden maken naar een passend interieur.

Deze stijl is ontstaan uit een heldere visie van de klanten op de esthetiek, een vrij serene smaak. De robuuste en natuurlijke materialen werden verdergezet door het gebruik van verouderde houten planken, microtopping en natuursteen. Omdat de natuurlijke lichtinval hier minimaal was, werd er extra aandacht gegeven aan de verlichting en raamdecoratie.

Project in uitvoering.